Известие

Collapse
No announcement yet.

За втори път вече ми се случва да не мога да отключа!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За втори път вече ми се случва да не мога да отключа!

Здравейте отново на всички.

За втори път ми се случва не мога да заключа с копчето на ключа. Натискам, светва индикатора на ключа, но централното не реагира. На по-малко от метър съм до колата. Натискам, натискам и нищо. Така в продължение на 2, 3 мин. Заключвам я с ключа и след 1 мин пак пробвам тозъ път да отключа и пак нищо. След това пуша една цигара например, натискам и всичко е ок.

Какво може да е?
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Ама и ти като мен си случил на кола.....
    156 1.8 TS

Comment

Те всички са такива. Не говоря само за алфите, а въобще. Всичко което се продава в България е купуваш и почваш да го правиш.

Comment

примерно можеш да си смениш батерията за начало
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

99.9% е от батерията и при мен беше същото по 1 време смених и се опраи
          147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
          Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
          156 2.4 JTD - ex

Comment

Е добре ... при мен заключването става винаги от първия път , а отключването почти никога не става от парвия път , цъкам , цъкам .. имам касмет ако стане от 2-3 пат .. някои път с минути . Тва не е от батерийте ! От кво ... незнам ... ама знам че с нов ключ ще се оправи
            Alfa Romeo 147 1.6 T.S. 120hp 17" Arcasting Shark

Comment

Първоначално публикувано от Red_Bull
              Е добре ... при мен заключването става винаги от първия път , а отключването почти никога не става от парвия път , цъкам , цъкам .. имам касмет ако стане от 2-3 пат .. някои път с минути . Тва не е от батерийте ! От кво ... незнам ... ама знам че с нов ключ ще се оправи
              "
              поръчай си нов ключ тогава за маса пари по номера на стария, щом не ти се дават 2-3 лв за батерия.
              не знам к`во е ама не е това" при условие че не си пробвал ми звучи несериозно. при мен със смяна на батерия се оправя и не го считам за проблем.като взех колата(2006 год) я смених, защото не винаги отключваше и наскоро пак го направих. и двата пъти всичко се оправяше, но може мойта кола да е по......
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Над акумулатора на моята 156-ца има една група бушончета, след като ги почистих и натиснах да влязат добре вече не ми прави този номер.
                Пробвайте...
                Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

Comment

Ами не е от батерията за съжаление, най-вероятно е бъг в софтуера на централното. Не съм се заигравал, но повсичко личи че кода е скачащ, в момента в който изгуи синхронизация и почва да прави врътки, след 4-5 натискания си се синхронизира пак и се оправя. Не съм отварял давидя акви чипове ползват, в дистанционното, има 10на производители на чипове със скачащ код, някой са си малко покапризни и се получават такива главоболия.
                  Мен друго интресно ми се случва, забива ми дистанционноъо, почва постоянно да предава, и проблем ане е механичен защото бутона си се натиск аи се отпуска, а тва продулжава да пее ... освен вутре да има някакъв мн извртен бутон дето той да задуржа ама .... став аи сбагажника не смао с вратата, ако григор благоволи да минамери резервния ключ мое за спорта да отворя тоя да видим какво са сътворили.

Comment

Първоначално публикувано от ToHu
                    Ами не е от батерията за съжаление, най-вероятно е бъг в софтуера на централното. Не съм се заигравал, но повсичко личи че кода е скачащ, в момента в който изгуи синхронизация и почва да прави врътки, след 4-5 натискания си се синхронизира пак и се оправя. Не съм отварял давидя акви чипове ползват, в дистанционното, има 10на производители на чипове със скачащ код, някой са си малко покапризни и се получават такива главоболия.
                    Мен друго интресно ми се случва, забива ми дистанционноъо, почва постоянно да предава, и проблем ане е механичен защото бутона си се натиск аи се отпуска, а тва продулжава да пее ... освен вутре да има някакъв мн извртен бутон дето той да задуржа ама .... став аи сбагажника не смао с вратата, ако григор благоволи да минамери резервния ключ мое за спорта да отворя тоя да видим какво са сътворили.
                    И моия резервния беше така. Сменихме му бутончето и сега е пушка.

Comment

Working...
                    X